İncesu Duşakabin Modelleri

İncesu Duşakabin

Uzun uzun geçirilen duş zamanlarında daha fazla keyif almak istemek en doğal hakkınız! Etrafa sıçradı mı, zemin sabun ve su lekesi oldu, ıslak ayakla basınca düşer kayar mıyım diye korkarak ve düşünerek duş almak işkenceden başka nedir ki?

İşte bizim işimiz de burada başlıyor! Duşakabin; duş esnasında etrafa sıçrayan sulardan zemin yüzeyini koruyan, kompakt kabini sayesinde banyoda geçirilen zamanın kalitesini artıran ve estetik görünüm kazandıran oldukça kullanışlı, şık bir uygulama olmasıyla sizlerin beğenisine sunuluyor.

Kayseri Duşakabin Modelleri

İncesu Duşakabin Modelleri

Duşakabin modellerimiz tekneli ve teknesiz olmak üzere tercihinize uygun şekilde sunulmaktadır.

Kayseri Duşakabin olarak sunmaktan gurur duyduğumuz duşakabin modellerimiz Lüks ve bella olmak üzere iki farklı şekilde sizlerin tercihine, bütçesine uygun olarak sunulmaktadır. Bella ekonomik olarak sunulan duşakabin modellerimiz plastik yahut mika camlar kullanılarak özenle sizler için yapılmaktadır. Lüks serimizde ise 5 mm temperli camlar kullanılarak daha sağlam ve şık bir görüntüye ulaşmanızda köprü görevi görüyoruz.

İncesu Duşakabin Uygulama Alanları

Kayseri Duşakabin Modellerimiz;

Uygulama Şekline Göre:

  • Kabin Üzeri
  • Zemin Üzeri
  • Küvetli

olmak üzere 3 farklı gruba ayrılır. Tekneli ve teknesiz olarak ihtiyaca ve isteğe uygun şekilde bireysel tercihinize göre sıradışı bir görünüm yaratmanızda etkisi olacak Kayseri Duşakabin uygulama şekillerimizi bizimle iletişime geçerek daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Kayseri Duşakabin Modelleri

İncesu Duşakabin Ölçüleri

Kayseri Duşakabin Modellerimiz;

Ölçü ve Alanlarına Göre;

  • Dikdörtgen
  • Kare
  • Oval
  • İki Duvar Arası

şeklinde dört  farklı tarz ve ölçülerde geleneksel duşakabin modellerinden farklı olarak farklı bir duşakabin görünümüne sahip olabilirsiniz. Tekneli ve teknesiz şekilde ihtiyacınıza ve isteğinize uygun şekilde standart ölçülerde imal edilen serilerimizde dilerseniz özel ölçü ve yaratıcı konsept duşakabin modeleri de uygulamaktayız. Sıradışı bir konsept için bizimle iletişime geçip Kayseri Duşakabin avantajlarından yararlanabilirsiniz!

İncesu Duşakabin Modellerimiz

Temperli Cam Lüks Duşakabinler

Bella, Mika Duş Kabinleri

Kompakt Sistem Duşakabinler

Saunalı Duşakabinler

olmak üzere tekneli ve teknesiz olarak ihtiyacınız ve isteğiniz doğrultusunda farklı tercihlere seslenebilecek başarıları çözümler sunmaktan onur duyuyoruz.

Kayseri Duşakabin Modelleri

Duşakabin Modellerimize Bakınmak İster Misiniz?

İncesu Duşakabin Fiyatları

Duşakabin fiyatlarımız seçilen modelin şekline, özelliğine, duşakabinin uygulama şekline, cam şekline, malın kalitesine göre değişkenlik göstermekle birlikte, piyasadaki benzer firmalarla kıyaslandığında kalitesi ve özeniyle bir adım öne çıkmaktadır. Reklamlarla beğeninize sunulmaya çalışılan duşakabinlerin yerini kalitemizle doldurmak için buradayız. Fiyat kıyaslaması yapmadan önce mutlaka çalışmalarımızı görün isteriz.

Ücretsiz keşif imkanı sunduğumuz Kayseri duşakabin hizmetlerimizle banyonuzu birlikte keşfedip ihtiyaca en uygun, alana en çok yakışacak modelin seçiminde sizlerle fikir alışverişi yapabiliyoruz. Duşakabin modellerimizi sıralayıp tercihinize sunuyoruz. Duşakabin fiyatlarımıza montaj ekibimizin kullanacağı alet ve edevatlar ve montaj ücreti de dahil olduğu için Kayseri Duşakabin ailesi olarak ek olarak bir masraf ya da ek ücretin çıkmayacağını garanti ederiz!

İncesu Duşakabin Camları

Cam kalitesinin duşakabinin ömrünü belirlediğini biliyor muydunuz? Duşakabinlerimizde 5 mm temperli camlar veya polisten camlar kullanılmaktadır. 
Uzun süreli kullanımlar için önerdiğimiz temperli camlar camın ısıtılıp tekrar soğutulması esasına dayanan temperleme denilen işlemle üretilmektedir. Normal camlara göre 5 kat daha fazla dayanıklı olan bu camlar olası kırılma durumlarında da çevreye verilebilecek zararı minimuma indirmektedir. Mika camlara nispeten oldukça dayanıklı olan temperli camlar bir defa duyacağınız cam balkon ihtiyacınıza en uzun vadeli cevap verecek model olarak karşımıza çıkmaktadır.


Kayseri Duşakabin imkanları sunan Orkabin olarak  sizlere kaliteli hizmet vermekten kıvanç duyuyoruz!

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin…

Scroll to Top
Sohbete Başla
Orkabin
👋 Merhaba,
İncesu Duşakabin Modelleri ile ilgili bilgi almak ister misiniz?